Klantbeoordelingen

customers-icon-35906

Zo ontzettend blij met mijn magnesium-plunge pool! In eerste instantie gekozen voor zoutwater maar ik ben blij dat ik al heel snel ben overgestapt naar de mini magnesium elektrolyse van Han. Totaal geen omkijken naar mijn plunge pool; kristalhelder en vooral zijdezacht water (én huid)! 100% tevreden – ook met de superservice van Aquadolphin!

Katja Kinzel
12-07-2023
customers-icon-35906
Kurt Stallaert
11-04-2023

Hier krijg je een top service.
Ze begeleidden me via whatsapp bij elke stap van de installatie en gaven tips over de te gebruiken materialen.
Zelfs in het weekend kreeg ik antwoord.
10/10 voor deze service.

customers-icon-35906

Wij hebben onlangs een magnesium systeem laten installeren door Aquadolphin en zijn tot nu toe zeer tevreden. Je hebt nauwelijks nog werk van het systeem, het water is kristalhelder en voelt aangenaam! Het gehele traject samen met Han is zeer goed verlopen.
Bedankt Han!

Johan Smids
15-06-2022
customers-icon-35906

Ongeveer een jaar geleden zijn we gestart met de bouw van ons eigen betonnen prefab zwembad. Na het lezen van onderstaande reviews heb ik contact opgenomen met Han. Omdat wij kleine kinderen hebben wilde ik geen chloor in het zwembad. Na telefonisch advies van han hebben we gekozen voor een magnesium buiten zwembad. Han heeft de hele installatie aangelegd en verder advies en begeleiding gegeven o.a. over de kleur van het bad en de afwerking met coating. Han is heerlijk “down to earth” echt een topper om
je te helpen met een zelfbouw zwembad. Op het resultaat zijn we super trots. Heel erg bedankt voor de hulp, de installatie en het advies!

Hessel Jansen
15-06-2022
customers-icon-35906

Sinds begin van dit jaar maken wij gebruik van de chlorinator voor ons spa bad.
Werkt perfect! Je hebt er bijna geen omkijken naar. Na gebruik van het bad de chlorinator even aan zetten en klaar. Het water is altijd helder en schoon!
Gelukkig niet voor chloor pillen gekozen. Naast de stank is het moeilijker om schoon te houden en het is ook nog eens hartstikke duur!

Wanneer je vragen hebt heb je binnen 5 minuten antwoord van Han. Top services!

Stefan Brouwer
16-05-2021
customers-icon-35906

Toen we dit jaar ons zwembad gingen bouwen, wilden we eerst voor zoutwater gaan. Totdat we op de site van Aquadolphin terecht kwamen en de keus voor magnesium was snel gemaakt.
Het contact met Han verliep heel erg goed. Alles werd netjes op tijd geleverd. Op elke vraag kwam een snel antwoord en zelfs in zijn vakantie stond hij voor ons klaar. Super service!
Het water is kraakhelder en heerlijk zacht. Echt een aanrader.
Dank je wel Han voor al je advies en hulp, we genieten van een heerlijk zwembad.

Anneke
27-07-2020
customers-icon-35906

Wat een heerlijkheid om in te zwemmen. We hebben een zwembad in Curaçao, net omgebouwd tot magnesium. Om de electricity bill tegemoet te komen draait alles volledig off grid met een DC pump en een converter voor het elektrolyse apparaat. Het water voelt heerlijk aan om in te zwemmen, erg silky. mijn huid voelt veel beter ipv chloor en vooral de hoofdhuid. We zijn nu nog bezig de PH en het magnesium chloride gehalte te balanceren dus het kan alleen nog maar beter worden.

Kristy Holtkamp
13-12-2021
customers-icon-35906

Magnesium zwembad aan laten leggen door Aquadolphin
We zijn super tevreden en eveneens een prima uitleg en punctueel.
Fijn met deze persoon in zee te zijn gegaan. We genieten nu iedere dag van t magnesiumbad en mijn huid is er nu al mee opgeknapt.

Nico Baay
02-06-2020
customers-icon-35906

Toen we in 2018 hadden besloten om een zwembad te bouwen in onze tuin waren we begonnen met alle voorbereidingen. Toen we hoorden van een magnesiumbad was ik al vrij snel enthousiast
Vorig jaar een afspraak gemaakt bij aquadolphin om even het een en ander te besprekenNa ons bezoek was ik alleen maar enthousiaster over een magnesium bad.
Nu hebben we hem een week in gebruik en zijn er superblij mee.
Het was een fijne samenwerking met Han en zijn blij dat we met hem in zee zijn gegaan. We genieten nu iedere dag van t magnesiumbad.Het is een heel mooi professioneel systeem met een zeer stille pomp. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking.

Sandra Akkerman
10-07-2020
customers-icon-35906

Jippy! ons zwembadwater is nog steeds helder en dat al een week of 5. Na jaren emmeren met chloor ph+ en ph-
en vlokken om de algen uit het water te verwijderen, zijn wij zooo blij met de tip
van je, Han ???? MAGNESIUM super geweldig.
1x aan het water toegevoegd en verder
geen gedoe meer met algen en ook erg
prettig is dat je er een hele fijne zachte huid van krijgt.
Han, we zijn er super blij mee.
Dank je wel voor het meedenken en je
hulp via whats app, met de installatie.

Groetjes Peter en Annelies Almere

Annelies & Peter
23-07-2020
customers-icon-35906

4 jaar geleden een zoutwater zwembad laten bouwen in Griekenland,maar er was altijd een probleem met de waterkwaliteit.Elk jaar moest er diverse malen chloor bijgevoegd worden ,en rook het zwembad ook naar chloor. nadat ik mij in het systeem ging verdiepen en speuren op internet kwam ik in kontakt met Han. Ik heb hem mijn probleem uitgelegd en hij vroeg hoegroot de capaciteit van mijn zoutwaterpomp was ,deze was veel te klein voor het volume van het zwembad . (fout van de aannemer ) Nu heb ik bij Han een zwaardere pomp gekocht en functioneert het zwembad perfect zonder chloor te hoeven bijvoegen

Marieke
12-07-2020
customers-icon-35906

Vandaag voor het eerst in mijn nieuwe magnesiumbadje gezwommen. Heerlijk was dat. Wat een zacht water. Geen brandende ogen van de chloor of zout (zee)water. Ik denk dat we hier heel veel plezier van zullen hebben. Een goed systeem, vakkundig aangelegd met prima materiaal. Weinig onderhoud en makkelijk zelf te regelen wat je wilt regelen.
De service van Aquadolphin (Han) was geweldig. Zowel als voorbereiding voor de installatie (aanleg van het zwembad verliep in ons geval nogal problematisch) als ook bij de installatie zelf. Dank je wel Han voor dit fantastische systeem en ontzorging voor ons!.

Else Steijne
16-06-2019
customers-icon-35906

Na een paar jaren van vruchteloos ‘proberen’ om een werkelijk zwembad te realiseren met goedbedoelde adviezen, kregen we via een goede vriend het adres van AQUADOLPHIN.
Een bezoek aan huis en een daaraan gekoppeld advies met een realistisch financieel plaatje leverde een zeer goed plan.
De materialen werden keurig thuisbezorgd en door samenwerking met Han Kers werd het zwembad een prima geheel. Nazorg is er uiteraard ook en altijd de mogelijkheid om nog even te informeren of om een mogelijk probleempje op te lossen. Zorgeloos en makkelijk, zo’n zwembadaanleg.
Aan te bevelen!

Martine
09-06-2019
customers-icon-35906

De zwembad installatie van Aquadolphin hebben wij in 2013 aangeschaft bij . Han Kers, een vakman op het gebied van zwembaden, heeft ons vakkundig geholpen bij het installeren van de installatie op locatie bij ons in Frankrijk. De zoutwaterinstallatie draait nu al vijf jaar zonder problemen en als wij iets niet begrijpen over de instellingen dan zorgt Han voor een solide advies hoe zaken in te regelen. Wij hebben tijdens het seizoen geen omkijken en onze gasten zijn super enthousiast over de kwaliteit van het zwemwater. Voor iedereen die overweegt een installatie te kopen, dan is Aquadolphin de partij om zaken mee te doen!!!

Domaine La Charvière
17-08-2018
customers-icon-35906

Prima service en materialen van Aquadolphin. Het water blijft prachtig helder dankzij de krachtige pomp en de zoutwater elektrolyse. Han reageert snel op e-mails en telefoontjes en houdt zich aan de afspraken. Hij nam achteraf nog eens contact op om te vragen of alles goed ging. Super!

Karin
17-08-2018
customers-icon-35906

Wij zijn zeer tevreden met de ombouw van ons zwembad van gloor naar magnesium door Aquadolphin.
Han is erg klantvriendelijk, servicegericht en komt zijn afspraken perfect na!

Paul Becker
12-07-2017
customers-icon-35906

Dit voorjaar hebben we een nieuw zwembad laten bouwen bij ons huis in de buurt van Málaga. We hebben meteen besloten een magnesium – zoutwater bad ervan te maken. Over de deskundige begeleiding aanvankelijk op afstand via Whatsapp en tenslotte met de definitieve installatie door Han ter plekke zijn we zeer tevreden. Het water in het bad is kristalhelder. Het water voelt zacht aan (is ook nog ontkalkt). We genieten dagelijks van ons bad. Voor ons voelt het als een wellness pool.

Jan Vissers
09-07-2017
customers-icon-35906

Nadat ik al meer dan een jaar plekjes op mijn benen heb zijn deze na tien dagen zwemmen in een magnesium zwembad geleverd door Han zo goed als verdwenen.
Ben ontzetten blij hier bewijst magnesium zijn kracht, een aanrader. Ook na het zwemmen voelt de huid en je hoofdhaar ontzettend zacht aan, heerlijk!!

Reina
025-05-2016
customers-icon-35906

Ik ben heel tevreden over het werk van Aquadolphin: goede service, goede bereikbaarheid voor vragen zowel vooraf als nadat Han ons chloorzwembad professioneel heeft omgebouwd tot een magnesium/ zoutwater zwembad bij onze casa omgeving Malaga.
Een paar goede bekenden die vaak huidklachten hadden na te hebben gezwommen in een chloorzwembad geven aan hier helemaal geen last van te hebben nadat ze hebben gezwommen in ons “heelbad”.

Sraar Peeters
20-11-2016
customers-icon-35906

Han heeft ons geholpen ons chloor bad om te bouwen naar een zoutbad (mildzout elektrolyse). Door zijn vakkennis en inzet is dit soepele verlopen en kunnen we nu van ons bad genieten op een veel gezondere manier

Rob Tollenaar
15-06-2015
customers-icon-35906

Vorig jaar zout water ipv chloor, Minder werk en minder waterverbruik zoals beloofd. Nu de laatste? stap naar magnesium.
Elke zandkorrel op de bodem is te zien, maar stofzuigen gaat licht omdat het vuil zich kennelijk niet hecht aan de bodem.

Wieb van der Heide
08-11-2015
customers-icon-35906

Han is een vakkundig mens en heeft mij een prima systeem geleverd voor mijn oude zwembad. Ben zeer tevreden over zijn aanpak en uitvoering. Afspraak is afspraak.

Roelof Kats
09-06-2015
customers-icon-35906

Verleden jaar door Han van Aquadolphin een ombouw laten doen naar zout water. Simpele conclusie: hadden we veel eerder moeten doen! Mooi schoon water, veel minder werk en vooral ook een veel fijnere waterkwaliteit. Echt een enorme verbetering t.o.v. het traditionele chloor wat we eerder gebruikten. Een nadeel: het water is nu zo helder dat ik nu vaker moet “stofzuigen”.. Je ziet verdorie alles liggen.. 🙂 Maar dat hebben we er graag voor over!

Marten
14-06-2015
customers-icon-35906

Door Aquadolphin is in de afgelopen jaren een zoutelectrolyse installatie geplaatst. September 2011 is de folie in het bad vervangen in samenwerking met Gillet.
Daardoor heeft een gehele upgrading van ons zwembad plaatsgevonden.Ons zwembad is weer als nieuw en de water kwaliteit voortreffelijk. Wij zijn zeer tevreden over de afwerking van een en ander en de begeleiding die Han Kers ons geeft!

Tjitte de Jong
24-07-2013
customers-icon-35906

Na de meer dan succesvolle overstap een paar jaar geleden van chloor naar zoutwater nu in 2013 overgestapt naar magnesium Het water is zo mogelijk nog helderder geworden Naast service en klantgerichtheid heeft Han ook daadwerkelijk de kennis van zout en magnesium in huis!! Ook aan mijn verzoek om een stille en energie zuinige pomp heeft Han een meer dan goede invulling gegeven

Bart
25-08-2013
customers-icon-35906

Geen moment spijt gehad van de overschakeling van chloor naar zout. Het water is erg helder geworden en de gasten zwemmen met veel genoegen in het zoutwaterbad. Aquadolphin in een prima bedrijf om zaken mee te doen en de service is geweldig.

Erfgoedlogies de Eshof
22-07-2013
customers-icon-35906

De overstap van chloor naar zout is geweldig. Geen omkijken meer naar en als we er een maand niet zijn is het water heerlijk helder. Geen chloor meer toevoegen en geen branderige ogen meer. Fantastisch. Han Kers van Aquadolphin heeft mij geweldig geholpen met deskundig advies. Eerst over wat aan te schaffen en daarna over hoe het aangesloten en ingesteld moet worden. Toen bleek dat ik net een ietsje ouder elektrolyse apparaat had gekregen dat de ompool functie niet had, stuurde Han mij gewoon een nieuwe en kan ik de oude terugsturen. Dat is nog een after sales service! Ik ben zeer tevreden en chapeau.

Jack van Maas / Zuid Frankrijk
21-08-2013
customers-icon-35906

Uw beoordeling hier?

× Hoe kan ik u helpen?