EVO Basic Elektrolyse

Evo Basic

EVO Basic Elektrolyse Apparaten
Er zijn twee specifieke versies van het EVO Basic elektrolyse apparaat, afgestemd op zowel magnesium als zout. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over elk model. Klik hieronder op het gewenste model om alle specificaties en details te bekijken.

De EVO Basic- MG is een compact magnesium elektrolyse apparaat dat werkt tussen de 3-5 gram Magnesium/liter. Dit model is ontworpen voor alle type zwembaden, zowel inbouw als opbouw, tot een capaciteit van 70 m³. Naast de standaardfuncties biedt de EVO Basic MG de mogelijkheid voor uitbreiding met een Ph pomp, Redox sensor en temperatuurmeting. Het apparaat kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw huidige zwembadinstallatie en beschikt over een automatische celreiniging en een timerfunctie voor eventuele aansturing van uw zwembadpomp of verlichting. Hierdoor is een aparte schakelkast voor uw zwembadpomp overbodig. Het gebruik van dit magnesium elektrolyse apparaat elimineert de noodzaak voor chloorproducten. Dankzij de automatische regeling van Ph en redox kan het apparaat geheel autonoom werken, zodat u gedurende langere perioden afwezig kunt zijn terwijl het apparaat gewoon zijn werk doet.

De EVO Basic is een compact mild zoutelektrolyse apparaat dat werkt tussen de 3-5 gram zout/liter. Het is compatibel met alle zwembadtypes, zowel inbouw als opbouw, tot een omvang van 70 m³. Net als bij de magnesiumversie kunnen alle EVO Basic modellen worden uitgebreid met een Ph pomp, Redox sensor en temperatuurmeting. Deze zoutversie kan ook eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande zwembadinfrastructuur en heeft dezelfde automatische celreiniging en timerfunctie. Ook hier elimineert het gebruik van het apparaat de behoefte aan chloorproducten, en de automatische regeling van Ph en redox zorgt voor probleemloze werking tijdens uw afwezigheid.

Productdetails

Meer informatie

Voor het selecteren van het juiste elektrolyse apparaat dient u rekening te houden met:

Of het een binnen of buitenzwembad is
Met afdekking of overkapping
Locatie van het zwembad binnen of buitenland
Temperatuur van het water
Aantal gebruikers per 24 uur

Beschikbare modellen:

EVO Basic – 15 gram / h geschikt voor zwembaden tot 30 m³

EVO Basic – 25 gram / h geschikt voor zwembaden tot 60 m³

EVO Basic – 35 gram / h geschikt voor zwembaden tot 70 m³

Kosten

× Hoe kan ik u helpen?